Veterinární klinika Heřmanův Městec
EMERGENCY LINKA +420 605 515 841

Informace o Cookies

Provozovatel webu, Equine Vet Service a.s., Libušská 313/104, 142 00 Praha 4, IČ: 27863069, info@klinikahm.cz, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu cookies. Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. Cookies používáme pro běh webových stránek, analytické účely a cílení reklamy.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky.

Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, na e-mailový kontakt správce.

Vznese-li subjekt námitku proti zpracování běhových cookies, nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

Druhy cookies

Všeobecně lze soubory Cookies, neboli dočasné soubory uložené v prohlížeči, rozdělit na dva druhy. Ty, které se ukládají jen krátkodobě a na webu či e-shopu slouží k usnadnění jeho využívání (např. zapamatováni si vloženého zboží v košíku, navštíveného produktu, zavření vyskakovacího okna apod.). Tyto dočasné cookies umožňují uchovávání informací při přecházení z jedné webové stránky na druhou a odstraňují tak potřebu opakovaného zadávání některých údajů.

Druhý typ souborů cookies se ukládá delší dobu (např. několik týdnu až měsíců). Tyto cookies pomáhají k tomu, aby bylo možné identifikovat váš počítač při opakované návštěvě našich webových stránek. Neumožňují vás však identifikovat jako konkrétní osobu.

Dlouhodobé cookies soubory nám umožňují nabídnout vám relevantní obsah nebo reklamu. Sbíraná data jsou zcela anonymní a nemůžeme je spojovat s jakýmikoliv jinými daty.

Proč využíváme cookies?

Běhové cookies – Aby naše stránky fungovaly, jak mají, používáme běhové cookies.

Analytické údaje - Abychom mohli zlepšovat kvalitu našich stránek, shromažďujeme anonymní statistiky návštěvnosti, které nám pomáhají k dalšímu rozvoji našeho webu. Pro evidenci využíváme nástroj Google Analytics s platným dodatkem pro zpracování osobních údajů třetí stranou. Tato data není možné spojovat s konkrétní osobou.

Zobrazování reklamy - Cookies umožňují lepší cílení reklamy pro naše uživatele a návštěvníky díky personalizaci jejich obsahu tak, aby zákazník dostával reklamu na produkty nebo služby, které jsou pro něj relevantní, tedy projevil o ně v minulosti potenciální zájem.

Pro tento typ reklam využíváme níže uvedené služby, v rámci kterých dochází k segmentaci uživatelů na základě společných rysů. Tato data není možné spojovat s konkrétní osobou.

  • Facebook (Facebook Pixel). Více informací ZDE

Přehled cookies

Typ Název Účel Expirace
Běhové cookies / cookies první strany PHPSESSID Běh aplikace, přizpůsobení zobrazení, ukládání předvoleb návštěvníka Dle nastavení prohlížeče, max 14 dní
Analytické údaje / cookies první strany Google Analytics Získání statistických informací Dle nastavení prohlížeče, popř. do odstranění
Zobrazování reklamy / cookies třetí strany Pixel Facebook identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting) 180 dnů

Veškeré cookies zpracováváme na základě oprávněného zájmu správce

Jak Cookies deaktivovat nebo vymazat?

Pokud nechcete soubory cookies využívat nebo smazat jejich obsah, který webové stránky o vašich návštěvách na různých webových stránkách a portálech uložily, můžete využít návody pro jednotlivé nejčastěji využívané prohlížeče níže:

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jedná se zejména o příspěvky na sociálních sítích, které slouží jako citace. Zejména Twitter a Facebook.

Další informace

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a

  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

Kliniku mohu vřele doporučit. Krásné čisté prostředí a příjemný personál. Ceny odpovídají poskytovaným službám.

Dominik P.

Naprostá spokojenost. Skvělý přístup profesionálů. Velice milý a ochotný personál. Péče o nemocná zvířátka je více než 100%.

Lucie Doležalová

KONTAKTNÍ INFORMACE

VETERINÁRNÍ KLINIKA HM

Nový dvůr 993
Heřmanův Městec 538 03

Telefon: +420 469 689 000

NONSTOP: +420 605 515 841

E-mail: info@klinikahm.cz


Ordinační hodiny - Koně

Po
09:00 - 17:00
Út
09:00 - 17:00
St
09:00 - 17:00
Čt
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00

Návštěvní hodiny

Po - Ne
15:00 - 18:00
POHOTOVOST NONSTOP

Ordinační hodiny - Malá zvířata

Po
10:00 - 16:00
Út
14:00 - 17:30
St
09:00 - 17:30
Čt
14:00 - 17:30
09:00 - 17:30

Operační hodiny

Út
11:00 - 14:00
Čt
11:00 - 14:00
POHOTOVOST POUZE PO TELEFONICKÉ DOHODĚ